4 Star Training i Wales

4 Star Training i Wales

Kursen var fullbokad sedan i april. Den 5 november stod Erik, Mats, Anna, Birgitta, Bengt och Erik startklara i Trearddur Bay för att få smaka Walesiakt saltvatten med Skrattgaranti. Nick coachade och jag och Ulrika hängde med.

Bengt stormös i rejset.

Första dagen bjöd på en klassiker i form av såväl Penrhyn Mawr, South Stack som North Stack. Lite busigare än de flesta i gruppen hade haft tidigare erfarenhet av ;-)

Nick blandade teori med praktik. Inne och ute. Före och efter. Helt situationsanpassat.

Massor av räddningsövningar!

Kanske lite mer sjö än ”hemma” ;-)

Ledarskapsdag på nordkusten.

Birgitta surfar med stil.


Eftersom de flesta har kajaker från Seakayaking UK, passade vi på att besöka fabriken. Jag vet iallafall att det kommer en röd och en grön till Norråva i början av december. Och jag vet att den röda hamnar under min julgran.

Ett stort tack till Ulrika och Nick för en grym vecka. Och TACK Mats, Erik, Anna, Erik, Bengt och Birgitta, för ert fantastiska engagemang och er upptäckarlusta. Och för all god mat. Och för, typ, allt annat som jag glömt ;-)

Carin

Horisont Kajaks hjärta och sociala diamantslipare. Anser att inget är värt att göra om det inte görs tillsammans. Amfibie. Paddlar gärna på fel sida om vattenytan. Utrustad med simhud mellan tårna. Smiter så ofta hon kan iväg till Wales för att få paddla med adrenalinpåslag, men även till Grönland för att guida bland isberg.

More Posts

2 comments to 4 Star Training i Wales